Back to All Events

POSLEDNJA ŠANSA

  • Dim 15 Cetinjska Beograd, 11000 Serbia (map)

Nakon epohalne pauze uzrokovane svima nam znanima razlozima, u drugoj nedelji i jednoj od ključnih retrogradnog Merkura, na scenu se vraća vaša omiljena superstruktura zvana Poslednja Šansa, bez mnogo pretvaranja i konzervansa.
Autorke ovog šoua i etablirane zvezde beogradskog noćnog života Dekadenca i Markiza De Sada, poznate po samostalnim nastupima, radu u kolektivu Efemerne Konfesije i duo spektaklima, daće sve od sebe da vam pruže još jedno neponovljivo veče puno rizika, histerije, drame i kvalitetne galame!
Jedinstven splet igara na sreću poput milovanja na plaži predstaviće svu draž kockarske strasti, tog poroka vrednog svakog dinara i svrgnuća sa vlasti. Zaboravite na tren globalnu društveno političku zbilju i stremite ka vašem cilju, odbacite loše sentimente, te uživajte sve groteskne elemente!
U skaladu sa merama i postpandemijskim navikama, od publike Dima očekujemo maksimalnu participaciju, a srećnice ili srećnici će zasluženo osvojiti neku od vrednih nagrada – karte za teatar, egzotičnu biljku, bocu vina ili možda tetovažu.
Stidljivost je društvena stega, mi je zasigurno otklanjamo, kao i druge agonije poput maleroznosti i džet lega. Pripremite vaše kukove, biće dosta facijalnih ekspresija i plesa, nadamo se da ste spremni za ludu vožnju prepunu iznenađenja i podesnu za oslobađanje od stresa!