Back to All Events

POSLEDNJA ŠANSA

  • Dim Cetinjska 15 Beograd (map)

POSLEDNJA ŠANSA - Subota, 21. januar, 20h

Nakon godinu dana, različitih megdana, božićnog posta i prepečenog tosta, na scenu se vraća vaša omiljena poslastica zvana Poslednja Šansa, uz mnogo pompe i potencijalnog transa.

Autorke ovog šoua i etablirane zvezde beogradskog noćnog života Dekadenca i Markiza de Sada, poznate po samostalnim nastupima, radu u kolektivu Efemerne Konfesije i duo spektaklima, daće sve od sebe da vam poslednje veče puno rizika, histerije, drame i kvalitetne galame!

U pomoć im stiže i dugonoga Frankenštajnova kći i krijumčarka opijata možda i hladnog oružja, Vesna MDMAzel, koja će vas svojom lucidnošću podstaći da formirate kartel i oborite makar jednu vladu.

Jedinstven splet igara na sreću poput milovanja na plaži predstaviće sve kockarske draži vrednih svakog dinara i svrgnuća sa vlasti. Zaboravite na tren globalnu društveno političku zbilju i stremite ka vašem cilju, odbacite patetične i nepodobne sentimente, te uživajte sve groteskne elemente!

Od publike Dim očekujemo maksimalnu participaciju, a srećnice ili srećnici će zasluženo osvojiti neku od vrednih nagrada.

Kako rekoše autorke ovog šoua - stidljivost je društvena stega, a mi je zasigurno otklanjamo, kao i druge agonije poput maleroznosti i džet lega. Pripremite svoje kukove, biće dosta facijalnih ekspresija i plesa, nadamo se da ste spremni za ludu vožnju prepunu iznenađenja i podesnu za oslobađanje od stresa!

Ulaz 300rsd

#PoslednjaŠansa

#MarkizaDeSada #Dekadenca #VesnaMDMAzel

#GameShow #DragBingo #Limbo

#Dim #Cetinjska

#Belgrade #2k23