Back to All Events

SAV TAJ KABARE - Muzikalni vodvilj u stilu burleske!

  • Dim 15 Cetinjska Beograd, 11000 Serbia (map)

SAV TAJ KABARE - Muzikalni vodvilj u stilu burleske!

Ove subote, 09. oktobra, u DIMu, četiri dreg kraljice pripremaju za vas veče zabavnog programa sa pesmom, plesom i intimnim razgovorima!
Ubrzo posle 20h imaćete prilike da vidite nastupe novih, mladih nada beogradske dreg scene, koje su svojim nepresušnim entuzijazmom spremile ceo show: Vesna MDMAzel, Velma en Pointe i Luna Lorelay, uz podršku legendarne majke savremene beogradske dreg scene Dekadence!
Ulaz je besplatan, ali ohrabrujemo vas da svojim dobrovoljnim donacijama podržite rad ovih samostalnih umetnica.
Vidimo se!

***

Vesna MDMAzel - ova dama vas nikada neće ostaviti ravnodušnima. Šnajderka, glumica, plesačica, samo kažite - i ona to može. Njeno samo ime govori o tome kako ćete se osećati gledajući je i o tome šta vas čeka, a to je odličan provod!
https://instagram.com/mdma__zel

Velma en Pointe - rođena u 20-im godinama prošlog veka, ali ima samo 18 godina. Kao malu su je dali na balet i tu je spoznala ljubav prema sceni i pažnju koju dobija od javnosti. Kako je porasla, tako je otkrila ljubav prema jazzu i kabareu.
https://instagram.com/velma_en.pointe

Luna Lorelay - od Bulevera do Vračara, u životu je prošla kroz mnogo toga, svega jednu šetnju kroz Krunsku. "Petkom svima dajem" nije njen moto, jer daje svima svakako. Najviše se poistovećuje sa šalterušama, pitate se zašto? Prosto jer "SLEDEĆI!" Prva rečenica na dejtu - koliko para, toliko i mene. Pedeset nijansi sive je doživela kao komediju.
https://instagram.com/luna_the_icon

Dekadenca - samostalna umetnica i cabaret drag performer iz Beograda, koja razvija savremenu dreg scenu na Balkanu poslednjih, skoro, deset godina. Ona je jedna od osnivačkih članica umetničkih kolektiva kao što su “Efemerne Konfesije” i “Dragoslavia”.
https://www.dekadenca.com