Back to All Events

POSLEDNJA ŠANSA

  • Dim 15 Cetinjska Beograd, 11000 Serbia (map)

Nakon nadnaravne pauze uzrokovane mnoštvom svim poznatih razloga, u drugoj nedelji i jednoj od ključnih retrogradnog Merkura, na scenu se vraća vaša omiljena teorija zavere zvana Poslednja Šansa, bez mnogo pretvaranja i konzervansa.

Autorke ovog šoua i etablirane zvezde beogradskog noćnog života Dekadenca i Markiza De Sada, poznate po samostalnim nastupima, radu u kolektivu Efemerne Konfesije i duo spektaklima, daće sve od sebe da vam pruže još jedno neponovljivo veče puno rizika, histerije, drame i kvalitetne galame! U pomoć im stiže i dugonoga loto devoja i krijumčarka opijata možda i hladnog oružja, Vesna MDMAzel, koja će svojom vas svojom visprenošću podstaći da formirate kartel.

Jedinstven splet igara na sreću poput milovanja na plaži predstaviće svu draž kockarske strasti, tog poroka vrednog svakog dinara i svrgnuća sa vlasti. Zaboravite na tren globalnu društveno političku šizu i stremite ka vašem cilju, odbacite loše sentimente, te uživajte sve groteskne elemente!

U skladu sa merama i postpandemijskim navikama, od publike Dima očekujemo maksimalnu participaciju, a srećnice ili srećnici će zasluženo osvojiti neku od vrednih nagrada – karte za teatar, premijum keramiku, bocu vina ili foto print.

Stidljivost je društvena stega, mi je zasigurno otklanjamo, kao i druge agonije poput maleroznosti i džet lega. Pripremite svoje kukove, biće dosta facijalnih ekspresija i plesa, nadamo se da ste spremni za ludu vožnju prepunu iznenađenja i podesnu za oslobađanje od stresa!

~~~

Markiza De Sada | www.fb.com/markizadesada
Fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom.

Dekadenca | www.dekadenca.com
Proizvod je velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su “veće od života” i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Njeno ime dolazi iz mjuzikla Kabare i lika Seli Bouls koja često ponavlja frazu “Divine decadence!”. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

Vesna MDMAzel | https://instagram.com/mdma__zel
Ova dama vas nikada neće ostaviti ravnodušnima. Šnajderka, glumica, plesačica, samo kažite - i ona to može. Njeno samo ime govori o tome kako ćete se osećati gledajući je i o tome šta vas čeka, a to je odličan provod!